Vrå amatørteater

Vrå-Revyens tekstforfattere er i gang..

Klokken er faldet i slag, tiden er inde…It’s now or never.

Det er nu pennen skal spidses, matrixprinteren smøres…og det er nu man finder det lille tellelys, og kravler op i det spartanske kammer under det kolde og utætte tag….i lønligt håb om, at ånden kommer over en.

Det er nu revyforfatterne vi vil finde de skæve briller, og tænde revy-radaren. Og den ser alt……og det den ikke ser, tænker man sig til. Det er nu blikket bliver bredspektret, og alt fra Kim Jung Un…..til Varme Jens…..fra Thrump….… til Lindy….eller bare ganske almindelige – og ualmindelige almindeligheder. Revyen er målsøgende, og ingen kan vide sig sikre.

Revy-Radaren snurrer på en frekvens, der reflekterer tildragelser globalt, nationalt – og lokalt - og resten undfanges hen over sommeren inden i mærkelige hoveder.

LL /  Her er en del af forfatterholdet, der var ved at komme galt af sted på Børnenes Jords legeplads – og nu skal der skrives...

Tekstforfattermøde i Vrå-Revyen – også for nye

Vrå Amatørteater er ved at rende årets revy i gang. Et kæmpe arbejde venter, og i første fase er det tekstforfatterne, der skal i arbejdstøjet.

Revyen har en god og broget flok af tekstleverandører. Ikke mange – og slet ikke for mange. Derfor vil man i år gøre en særlig indsats for at finde nye, der måske kunne tænke sig at være med.

Tradition og fornyelse er en god blanding, og nye tekstforfattere kan helt sikkert bidrage – både med nye fokusområder, større bredde, anderledes vinkling, menneskesyn, finurligheder, humor…og meget andet godt.

Det er en fantastisk fornemmelse, at aflevere et A4-papir med randbemærkninger – og endnu mere fantastisk at opleve papirets indhold udsat for instruktør, skuespillere, tøj, regi, scene, lyd, lys – og måske musik.

Man bevæger sig – via godt arbejde og samarbejde - fra en solopræstation – en tekst skrevet en sen nattetime på ens lønkammer på en PC - til et ”fællesprodukt” i en tredimensionel opsætning….foran et levende publikum.

Det er en fantastisk oplevelse, der kan gøre en meget glad - og af og til også en lille smule meget glad.

Tekstforfattermødet holdes bag scenen i Hønsehuset mandag d. 12. juni kl. 19.00, og revyfolkene håber mange nye vil dukke op – om ikke andet, så bare for at høre lidt om, hvordan det foregår. Man må gerne være med på en lytter, og bliver på ingen måder afkrævet noget som helst. 

De gamle tekstforfattere er meget velkomne – og de nye ”måske-tektforfattere”, er i den grad velkomne…

LL

Vrå-Revy – nu med spisning

Alt imens revyfolkene arbejder på højtryk, arbejdes der i kulissen. Et ønske fra revyens trofaste publikum – og et nært samarbejde mellem Vrå Amatørteater og Idrætscenter Vendsyssel, resulterer nu i, at man en aften kan spise før revyen løber af stablen. Det er torsdag d. 13. oktober kl. 17.00, at Morten og ICV er klar med en spændende revymenu, og man håber på god tilslutning.

Revymenuen koster kr. 150,- og kan bestilles og betales i Petit sammen med revybilletten, der koster kr. 100,- for voksne og kr. 50 for børn under 16

Et godt måltid i gode ramme og i godt selskab – inden en god Vrå-Revy i godt selskab og gode rammer - det må være den helt ideelle opskrift på en god aften.

LL  Morten og hans håndgangne mænd og kvinder vil lægge sig i selen for at lave en spændende Revy-menu.

Vrå Revyen er skubbet i gang

Det er godt nok først i uge 41, at Vrå Revyen vil løbe over det blankpolerede scenegulv, men meget skal laves inden da. Derfor var der forleden indkaldt til tekstforfattermøde i Hønsehuset, hvor der blev drøftet hvad der rører sig i Vrå og omegn…og mulige angrebsvinkler.

Der drev en lind strøm af ideer med arebjdstitteler lige fra ”Hadprædikanter” – over ”Prins Henrik”  til ”Wejby øjerwuwn”.

Det er endnu engang Danmarks yngste Kapelmester, Andreas Svaneborg, der står for musikken – og det er nok Danmarks ældste instruktør, Sven Bertelsen, der er vendt tilbage, for med kyndig hånd, at lede hele holdet.

Nu skal der skrives, og kunne man tænke sig at være med og forsøge sig som revytekstforfatter, så vil man blive godt modtaget.

Bare ring til Arne Larsen-Ledet 40628125

Vrå Amatørteater opfører Spøgelset på Canterville.

Det er ikke let at være spøgelse på et gammelt engelsk slot, når det bliver købt af en amerikansk familie med nysgerrige børn. Mere skal ikke røbes her. Ahhh...det skulle så lige være det, at der er talentfulde børn, og dygtige unge - og garvede revyskuespillere med i årets opsætning. Og man har gjort sig umage med at lave forestillingerne, så alle kan være med.

Vrå Amatørteater lægger vægt på kvalitet, så også år er det lykkedes at få fat i den berømte revy- og teaterduo Frydkær & Svaneborg, til at stå for opsætningen. De to kan få to +  to til at blive fem. Sammen med de mange teknikere, scene - og lysfolk har de transformeret Hønsehuset til et engelsk slot.

Teaterfolkene lover det bliver flot, og at man kan glæde sig til en sjov, underholdende, flot – og måske lidt uhyggelig forestilling. Tilbage er blot at sige: Godt teater skal opleves i Hønsehuset i Vrå.   /  LL

Det sker i uge 7, hvor der spilles 5 forestillinger.

Der er en aftenforestilling torsdag d. 18/2. kl. 19. og lørdag 20/2 og søndag 21/2 spilles der både kl. 11 og kl. 14.

Læs mere på Vrå Amatørteater´s hjemmeside