Brugen af plakatstandere

Vrå beboer- og erhvervsforening har opstillet 7. plakatstander ved indfaldsvejene til Vrå. De kan bruges af alle foreninger og institutioner i Vrå der vil reklamere for arrangementer og kommende events. Standerne må ikke bruges til salgsreklamer eller politiske budskaber.

Der kan indsættes 8 plakater i størrelsen A0 (841 x 1189 mm.) og B1(700 x1000mm.)

Opsætning af plakater aftales det med VBE´s plakatudvalg Ivan Larsen på tlf.: 21176743 eller Finn Henriksen på  tlf.: 23457510. Plakaterne afleveres efter aftale på Uhrenholdts Gård tirsdag eller torsdag og opsættes af folkene her.  Man må ikke selv opsætte plakaterne!

Plakatopsætningen koster 150,-kr. , som går til drift og vedligeholdelse af standerne. Beløbet kan indbetales på MobilePay nr.: 57290 husk at notere afsender.

Plakaterne opsættes efter princippet først til mølle. Ved sammenfald af behov, er det VBE der fordeler pladser og tider.

Obs!!  Husk - det er ikke til at læse, meget og småt skrift på en plakat i det fri.

Nye plakatstandere ved byens indfaldsveje.

I mange år har byens forskellige foreninger annonceret på skilte ved byens indfaldsveje. Man har bøvlet med at lime plakater på plader, grave stolper ned, sætte plakatpladerne på stolperne – og tage det hele ned når arrangementet var ovre.

Det var besværligt, og både plader og stolper skulle hver gang hejses op på loftet øverst i Uhrenholdts Gård – eller hvor man nu ellers havde sit lager.

I Vrå Beboer- og Erhvervsforening havde man længe talt om, at få lavet noget mere permanent – men man manglede den rigtige ide..

Der kom skred i sagen, da Finn Henriksen påtog sig at designe og tegne skiltene.

Alt var gennemtænkt til mindste detalje – ikke mindst hvordan man nemt og hurtigt kan skifte plakater - og så var Uhrenholdtkvartetten Christian Klausen, Carsten Schmidt Jensen, Ivan Larsen og Finn Henriksen klar til at gå i gang. Prisen blev kalkuleret på 6 standere, og Vrå Beboer- og Erhvervsforening afgav bestilling.

Kvartetten bestilte jern, savede, samlede, svejsede og skar gevind til den store guldmedalje – for så endelig at sende de 6 standere til galvanisering i Midtjylland. Man søgte også kommunen om opstillingstilladelse, monterede splintfrit glas – og endelig sørgede man også for opsætningen.

Et fantastisk projekt, og hatten af for de 4 Uhrenholdtdrenge, siger Arne Larsen-Ledet, der er forman for VBE. De tog opgaven på sig, planlagde, gennemførte – og kom i mål. Det er godt gået.

Jeg har selv været med ude og skifte til Julemarkedsplakater. Jamen, hvor det gik – og denne gang behøvede man ikke have trailer med stolper, plader og pælebor med.

Med batteriboremaskine løsner man 4 rustfrie bolte – afmonterer pladen, fjerner plakaten, monterer en ny. Pladen op igen, holderne spændes med moment – og viola. Det gik som en leg, og vi skiftede plakat i alle standere på under en time. Det var en fornøjelse, og på alle måder en forbedring, der er til at få øje på. Ja, der er faktisk et par byer, der har ringet og spurgt, hvor vi har købt de der flotte standere.

Jeg synes det her er endnu et eksempel på, at Vrå Beboer- og Erhvervsforening arbejder- og arbejder for hele byen, fortsætter Arne Larsen-Ledet. Det gør vi frivilligt og gratis – og vi har et lønligt håb om, at det må snart gå op for de mange husstande, der endnu ikke er medlem af foreningen. Det koster kun kr. 125,- om året pr. husstand, og man kan gå ind på vores hjemmeside www. info.vraa og se hvordan man melder sig ind. Hvis det kniber med computeren, kan man ringe til Finn Henriksen på 23457510.

Alle foreninger o.l. kan bruge de nye standere. Man henvender sig til VBE’s plakat udvalg: Ivan Larsen 21176743 eller Finn Henriksen 23457510 – og de stå for både visitering og montering.  / LL

Billedtekst: Uhrenholdtkvartetten, der har lavet de nye plakatsøjler: Fv. Finn Henriksen, Ivan Larsen, Carsten Schmidt Jensen og Christian Klausen