Billederne fra Indvielse af superstien og Børnenes Jords fødselsdag 2016

En fantastisk fødselsdag

- Børnenes Jord blev fejret...47 år....jaaa..men

I Vendsyssel bruger vi sjældent store ord, men jeg var lige ved at falde i og skrive, at det var et brag af en fødselsdag. For det var det.

Børnenes Jordfolkene havde lagt sig i selen for at skabe en dag med alt det kendte, men også en dag med mange fornyelser. Man havde helt i stedets ånd inviteret byens foreninger og organisationer til samarbejde – til at være med, og de kvitterede med god opbakning og mange fornyelser.

Det legendariske optog var igen på plakaten – endda i en ny version.

Havde det været for 10 år siden ville Jørn Lyng og hans blæsende oktet gladelig have gået i spidsen for optoget. Men nu var det nødvendigt med hjul under, og der var udbredt tilfredshed med jagtvognen fra Vrejlev Kloster.

Kaj Olsen har egnens mest lydløse traktor - en velsmurt Volvo BM 350  fra 1964 – og sammen med  jagtvognen udgjorde den,  den musikalske frontekvipage.

Bagefter kom børnene og de voksne...og lidt bagefter en håndfuld flotte veteranbiler....og en god flok fra Vrå MC kom som rosinen i pølseenden.

Der var lagt op til en sjov dag – både for børn og voksne

Og lad os så springe lidt. Vrå Beboer- og Erhvervsforening, Vrå Amatørteater og Uhernholdts Gård var gået sammen om at lave et tilbud til de voksne – Rock’n Rool og popmusik i Hønsehuset. Fødselsdagsgaven til BJ var det Fredrikhavnske band ”Roskcstop” – og Lions Club og Sparekassen Vendsyssel sørgede for, at man endnu engang kunne slutte dagen med et fyrværkeri, der ikke blot gav oplevelser til pladsens folk – men til den ganske by.

Og imellem start og slut skete der så meget, at det må suppleres med billeder