projekter

Lige siden det første tog standsede på stationen i 1871, har Vrås udvikling været præget af borgere, der tænkte nye tanker, og som ved fælles hjælp fik sat skub i tingene. Sådan er det stadig.

Vrå vil vokse, og Vrå vil udvikle sig over de næste årtier.

Det tror vi på – os der bor i Vrå, og det tro Hjørring kommune på.

Vrå byder indenfor og afslører nyt magasin

PRESSEMEDDELELSE

Vrå byder indenfor og afslører nyt magasin

Link til magasinet: Vrå et godt sted at bo

Den dynamiske stationsby mellem de to tårne er inde i en positiv udvikling og er således det oplagte postnummer for tilflyttere

– Vrå et godt sted at bo. Sådan har et slogan lydt for byen mellem de to tårne i årevis. Og sådan synes de omkring 3000, der har adresse i stationsbyen. Vrå har vokseværk. Tallet på befolkningskontoen er gået i sort. Den positive udvikling ønsker Vrå Beboer & Erhvervsforening at forstærke, og derfor inviteres hele byen – og alle andre med interesse for Vrå – til afsløring af foreningens nyeste satsning i Idrætscenter Vendsyssel søndag den 1. marts kl. 14.

- Befolkningstallet stiger, antallet af arbejdspladser i byens mange små og store virksomheder udvikles hele tiden. Desuden kan vi glæde os over, at vores tre bankende hjerter – Vrå Højskole, kulturhuset Uhrenholdts Gaard og Idrætscenter Vendsyssel – sammen og hver for sig er udtryk for en helt fantastisk dynamik, som tiltrækker mennesker fra hele landet, ja fra hele verden for den sags skyld. Det og meget mere fortæller vi om i en professionel satsning i form af en folder, et lækkert magasin og en masse tekst og billeder på Vrå Beboer & Erhvervsforenings hjemmeside, fortæller formand Arne Larsen-Ledet.

Ved afsløringen i Idrætscenter Vendsyssel den 1. marts vil formanden for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgeti Hjørring Kommune, Svend Bertelsen, sammen med udvalgsmedlem Michael Vajhøj give deres syn på Vrå og på udviklingen i byen. Borgmester Arne Boelt vil fortælle om kommunens satsning af Vrå, herunder den ny, store integrerede daginstitution, der bliver nærmeste nabo til Idrætscenter Vendsyssel, samt om planerne for byens nye skole.

Endelig vil der blive mulighed for at se eller gense et par numre fra Vrå Revyen 2014, inden der serveres eftermiddagskaffe.

Det nye spændende materiale om Vrå er produceret af journalist Niels Henriksen, fotograf Axel Søgaard, grafiker Kirsten Nørgaard, Printnord/Bræmer Tryk med Frank Bræmer og med Michael Bermann som tovholder.

- Alle indbyggere i Vrå vil modtage det flotte magasin. Vi synes, at Vrås borgere er de bedste ambassadører for byen, og vi håber, at de vil forære deres magasin til venner og familie, som ikke bor i Vrå, og de skal være mere end velkommen til at rekvirere yderligere eksemplarer, understreger Arne Larsen-Ledet.

(Foto: Axel Søgaard)

Mere information:

Arne Larsen-Ledet, Vrå Beboer & Erhvervsforening – tlf. 4062 8125

Uhrenholdts gård