Vrå Prisen

Vrå prisen 2016 gik til Idrætscenter Vendsyssel

Vrå Prisen gives hvert år i august måned til: En person, en forening, en virksomhed, en institution eller andre, der har sat noget specielt i gang – har gjort noget ekstraordinært – har været initiativrig – har fået Vrå på landkortet – har gjort det bedre og sjovere at bo i Vrå og Omegn.

Igen i år har vi fået mange, gode og kvalificerede indstillinger til at modtage årets Vrå Pris. Der er både enkeltpersoner, institutioner og firmaer.

Efter mange overvejelser og diskussioner har bestyrelsen for VBE valgt at udpege en institution der:

Som fugl Phønix genfødes og rejser sig af asken fra brandtomt til moderne idrætscenter, kursuscenter, byens eneste Sleep in og hele byens samlingssted.

Naturligvis Idrætscenter Vendsyssel – ICV. Stadig kendt som Vrå Hallen.

Denne udvikling på ca. 10 år er jo kun mulig, fordi der var fremsynede politikere og en lokal Sparekassen Vendsyssel der støttede, både med tro på ideen og kontanter!

En sådan udvikling kræver en samlet indsats af alle involverede – derfor gives prisen til en fremsynet bestyrelse, som aldrig har været bange for at gå forrest, når der skulle tages nye initiativer til nye aktiviteter - og en aktiv centerleder, der er udadvendt, dygtig til at promovere centeret og trække aktiviteter til, fra nær og fjern. En centerleder der altid er parat til at yde en indsats – både i centeret men også ude i byen -  og som evner at bevare overblikket – også når der er 700 mennesker til stede. Endelig skal vi huske, at intet af dette var muligt uden et engageret personale, der altid er klar til at yde flot service. De har tilsammen virkelig gjort Vrå kendt, og et sjovere sted at bo!

Vrå Beboer – og Erhvervsforening siger tillykke.