Pilgrimsvandring i Vrå

Lær din Kirke og din by at kende på en ny måde: Gå med på en mini-pilgrimsvandring tirsdag d. 14. maj kl. 18.30-21.30.

Tema: Brød og vin. Vi begynder og slutter i Vrå Kirke og besøger 3 ”stationer” undervejs: DLG, Else og Olav Lies lille vingård på Søndermarken og Erik og Birthe Rasmussens vin-import på Møllevej.

Alle er velkomne. Distancen er 3.5 km. Dårligt gående kan evt. vælge at køre en del af turen. Se mere info og tidsplan på www.vraa.folkekirken.dk 

Julehygge i Vrå

Onsdag den 12. december var der julehygge i Vrå. Alle forretninger holdt åbent indtil kl. 20.00. Der var dans og sanglege omkring juletræet i "Den Gamle Biograf" og Palle „Kok” serverede lækker suppe, gløgg og æbleskiver.

Vrå på banen

- og togene på sporet.

Vrå by – med Søren Ottzen og Højskolen i spidsen, fejrede i søndags togenes tilbagekomst – og samtidigt var der en varm tak til Bane Danmark, for et meget grundigt og længevarende sporarbejde – alt sammen sagt og gjort med et let svedent grin.

Vrå Beboer- og Erhvervsforening, Idrætscenter Vendsyssel, Den gamle Biograf, SuperBrugsen, FynboFood, ENR-Vin og Højskolens køkken var sponsorer for dagen, der ud over gratis grønlangkål og risalamandabakke, øl og vin, bød på festtaler af borgmester Arne Boelt og folketingsmedlem Bjarne Lausten – og dertil et revynummer fra Årets Vrå-Revy skrevet af Kjeld Thorbjørn spillet af Lars boelt.

Der var også skrevet to sange til lejligheden (se andetsteds på siden) og Arne Larsen Ledet kunne berette om en hemmelig ”girillia”, der hvis broen blev kappet én gang til, på 3 timer kunne lave en løsrivelsesaktion og lave Vendsyssel til en republik med Vrå som hovedstad og Landsting ved Idrætscenter Vendsyssel. Arne Boelt skulle nok til at køre Falckbil igen, for Landshøvdingevalget stod mellem Sven Bertelsen, Vagn Hansen og Allan Olsen. Det hele sluttede med æggende sydamerikansk musik spillet af Guldregn latinband.

Jo, der var virkelig stemning i Den gamle Biograf og der var så mange mødt frem, at balkonen måtte tages i brug.

Også pressen mødte talstærkt op. Både 24 Nordjyske og TV2-Nord kom, og Vrå blev eksponeret på allerbedste vis.

Vejret havde nær sat en stopper for det hele. Det sneede og føg – der var nærmest ”himmelbetænt øwerkåst rajfo”, men det holdt ikke folk hjemme. For som en sagde: ”Der ska mier en sånt en smål rim te å hål ås hjem..”

Folk råhyggede sig, og arrangementet fik mange rosende ord med på vejen.
LL

Se billederne her

"Den lutspillende gris", som er Vrå's vartegn